Try In2event

Het is weer tijd voor ADE 2016!

Vanaf morgen is het weer zo ver, ruim 375.000 bezoekers uit binnen- en buitenland vullen de hotels, de clubs, en de vetste uitgaansgelegenheden van Amsterdam om volop te genieten van de dance muziek die gedraaid wordt tijdens ADE. Er zijn ruim 2.189 artiesten aanwezig waaronder de grootste namen van de wereld maar ook nieuw opkomend talent en alles daar tussenin.

Dagprogramma
De dagprogrammering van Amsterdam Dance Event bestaat uit diverse conferenties, lezingen, workshops en demonstraties van belangrijke spelers uit de wereld van de elektronische muziek.

De ADE “Musictalks” geeft je een unieke kans om indirect in contact te komen met je muzikale helden. Word geïnspireerd door de grootste namen uit de muziek industrie wanneer ze hun ervaringen, passie en muziek met je delen.

Toonaangevende merken uit de hele wereld presenteren hun nieuwste uitrusting en software op de ADE Playground. Je kan jezelf inschrijven bij een van de vele workshops en masterclasses. Zo kan je de nieuwste high-end productie apparaten uittesten bij het Gear Testlab of kijken naar een exclusieve demonstratie van apparatuur door een van je muzikale helden.

Tijdens ADE kan je ook genieten van een breed aanbod van filmvoorstellingen in meerdere bioscopen en theaters in de stad. Geniet van de fijne selectie van dance-gerelateerde kunsttentoonstellingen.

Nachtprogramma
In2Event zal tijdens ADE bij verschillende events gebruikt worden, waaronder:

19/10 AMF Official opening: TOP100DJS
Bereid je voor op een volle rode loper en een echte award show!
DJ Mag maakt opnieuw deel uit van AMF en zal tijdens deze avond de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld op het podium bekronen!

20/10 Hardwell presents Revealed
Voor de derde keer op een rij zal Hardwell zijn succesvolle label-night terugkeren naar de Heineken Music Hall tijdens AMF.

Hardwell Presents Revealed is altijd een avond om te onthouden. Niet alleen zal Robbert van de Corput er zelf in volle kracht zijn, ook zal hij worden vergezeld door een aantal collega’s waar hij mee heeft samengewerkt.

21/10 Tiësto presents Clublife 500
Tiësto viert de 500e aflevering van zijn radioshow Clublife in de Ziggo Dome. Hij zal zijn fans trakteren op een fantastische 6 uur durende live set, waar je verschillende gasten kunt verwachten die samen met Tiësto deze mijlpaal vieren.

21/10 Martin Garrix 18+
Tijdens ADE is er geen betere locatie voor een solotentoonstelling dan het gigantische Amsterdam RAI. Martin Garrix zal een exclusieve DJ-set draaien.

22/10 Axwell /\ Ingrosso
Voor de tweede keer op rij host dit Zweeds muziekduo een eigen avond in de Heineken Music Hall.

22/10 SLAM! Mixmarathon
Ga los tijdens de SLAM! Mixmarathon met o.a. Steve Aoki, Deorro, Nervo, Don Diablo en Headhunterz.

22/10 AMF ArenA Saturday
Voor het derde jaar op een rij keert AMF terug naar de Amsterdam ArenA! Op 22 Oktober zullen de Chainsmokers hun debuut in Nederland maken naast beroemde DJ’s als David Guetta, Hardwell, Axwell /\ ingrosso, Sunnery James & Ryan Marciano. Met de grote namen op een nog groter podium geven zij een spectaculaire show met special effects waarmee ADE’s enige stadion-show zichzelf zeker opnieuw zal overtreffen.

22/10 Martin Garrix All ages
Martin Garrix zal tijdens ADE zijn eerste “all ages” evenement organiseren. Dit is speciaal voor al zijn fans die hem normaal gesproken niet zouden mogen zien draaien door de leeftijdsgrens die is ingevoerd bij clubs en festivals.

22/10 Dockyard Festival
Dockyard festival is het enige buitenfestival tijdens ADE 2016 en belooft de lat opnieuw wat hoger te leggen. Dockyard verbind Nederlands industrieel erfgoed met hedendaagse clubbing tijdens ADE, dit festival vind namelijk plaats op de verlaten scheepswerf van de DNSM Werf. In de line-up van deze editie staan zowel terugkerende favorieten als nieuwe namen uit de werelden van deep house, techhouse en techno.

22/10 Day-on festival
Free Your Mind Festival presenteert in samenwerking met Edit Festival, Schwung, ParadigmSHIFT en BLAKKSHEEP_world wild artists een volledig dag vol met high quality house & techno.

23/10 AMF ArenA Sunday
Voor het derde jaar op een rij keert AMF terug naar de Amsterdam ArenA! Op Zondag 23 Oktober wordt het weekend afgesloten met een sterren bezaaide line-up. Afrojack, Armin van Buuren, Nicky Romero, Steve Aoki en vele andere internationaal gerenommeerde artiesten treden op.

23/10 20 years cocoon at ADE
Tijdens de week van ADE presenteren PollerWiesen en Free Your Mind 20 jaar Cocoon. Labelboss Sven Väth wordt headliner van het Cocoon podium samen met andere artiesten die binnenkort bekend worden gemaakt.

20 jaar Cocoon geeft je als dag evenement op ADE de perfecte kans om zowel de dag en nacht te verkennen tijdens ADE 2016.

23/10 AMF official closing: AMF @ FRIENDS
Helaas komen aan alle goede dingen een einde, maar dit doet AMF natuurlijk wel op een speciale manier. Samen zullen we AMF afsluiten met een knallend feest.

AMF & Friends is het laatste event van de AMF reeks en we kunnen garanderen dat het de meest verassende avond van het weekend zal worden.